torsdag 19 november 2009

Jessicas Tacopaj

Fick detta receptet av min brors sambo en gång i tiden och det blev snabbt min absoluta favorit-tacopaj. Pajdegen är så himla god i jämförelse med många andra pajdegar, det tycker iaf jag :)

4 pers

Pajdeg:
4 dl mjöl
50 g margarin
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1½ dl mjölk

Blanda ingredienserna och tryck ut degen i en form. Grädda på 225° i 10 min.

Fyllning:
500 g köttfärs
1 lök
1 påse tacokrydda
1 dl vatten

Bryn färsen med löken och tillsätt tacokryddan + vatten. Lägg fyllningen i botten på pajformen.

Sås:
4 hackade tomater
2 dl crème fraiche
4 msk majonnäs
1 krm vitpeppar
2 dl riven ost

Blanda ingredienserna och bred ut över fyllningen i formen. Grädda i ytterligare 10-15 min på 250°.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar